Bu Aralar Hayat, Eylül -Ekim 2016

2 ekim,2016 Bodrumda sonbahar

Sevgili Günlük,

Bodrum'un en güzel zamanı. Eylül-ekim. Buralıların deyişi ile sarı yaz. Şükür, sahiller boşaldı, köpeklere ve 12 ay burda yaşayanlara bir de yaşlı turistlere kaldı. Datça'dan sonra annemlerin gelişi ile evdeyiz. Pazar günü sahile indik, Eren de yanımızdaydı. Emre yine oyun oynama krizlerinde, babası ile hastaneye gitti. Çok güzeldi Bitez sahil. Hava şurup gibi derler ya aynı öyle, ne sıcak, ne soğuk. İlk kez çay ikram edildi bize. Eren uyduruk bir trambolinde zıpladı da zıpladı, bir doğum günü partisine kenardan sokulup bir şeyler yedik, sohbet ettik annemle..Güzel bir akşam üstüydü. 



Bu harika fotoğraf da o akşamdan..





30 eylülde muhteşem Taksim Trio Bodrum'a geldi fakat bir aydır beklememe rağmen, uyuyakaldım ve gidemedim. 


Bu ara favorimiz kesinlikle Kaplanı Sakın Gıdıklama. İlk kez bir kitaba, ilk okumada bayıldık. Çizgiler de hikayeler de nefis. Çok komik.


Bu cam tuğlalardan 37 adet var,. Sökülüp yenileri takılacak. Ortalama 1000 lira masraf..


Üstteki iki resim sarı yazın ayrılmaz parçası, tadilat işleri..Şömine için odun almış eşim, yer açalım diye depomuzu boşalttık. 3 yıllık ıvır zıvır , belki lazım olur kapsamındaki onca çöp atıldı gitti. Oh mis..

Bu ara hayatımda benim için önemli bir duygu var ama anlatması zor. İçime bakmaktan korkmadığımı düşünüyordum fakat hala bazı noktalara bu kadar takılabileceğimi bilmiyordum. Son aylarda hayatımı dolduran bazı ilişkileri ne kadar fazla önemsemişim. Sanki merceği bozuk bir gözlük vardı gözümde ama çıkarana kadar varlığından haberim yoktu. Çıkardıktan sonra dünyaya farklı bir gözle baktığımı anlıyorum.

Gürültü patırtının içinde sükunetle dolaşmaya çalışıyorum..Bu dalgalı, fırtınalı limanda bağlandığım yegane çıpanın evim ve ailem olduğunu iliklerime kadar hissederek..





Etiketler: , ,