Liste 7 : Günümü Aydınlatan İnsanlar

Offf..Zor soru. Bugün pek aydın bir gün değil. Yeni aldığımız bulaşık makinesini kuran servis elemanı her ne halt karıştırdı ise dünden beri mutfağı su basıyor. Annemle babama çıktı piyango. Zavallı insanlar dünden beri yer siliyor, su boşaltıyor. Acayip sinir bozucu bir durum.

Listelerde bu haftaki başlık: Günümüzü aydınlatan insanlar:

1. Kesinlikle Emre ve Eren ilk sırada. Güne onlarla başlamak çoğu zaman güzel. Bir süredir Emre, uyumadan önce sohbet edelim diyor ve gün içinde mutlu olduğumuz, üzüldüğümüz ve ucuz atlattığımız (Bunu mutlaka ekliyor) şeyleri konuşuyoruz. Eren yaş itibariyle (3.5) pek katılmıyor bu sohbetlere ama geçen akşam üzüldüğü şeyi sordum ve ''Öğretmen patiklerin orda'' dedi diye cevap verdi. Artık nasıl bir tonla söylediyse , yavrucuğum neye üzülmüş..

2. Hastanedeki ''Bir arkadaşım''. Bitmez tükenmez enerjisi, 3 yıl sonrasının filan seyahatlerini planlaması, sorun çözücülüğü ve makul ısrarcılığı ile ..

3. Eğlendiren, kitap tavsiye eden, seyahatlerini anlatan blog yazarları

4. Hastane kafesine uğrayıp kahve içtiğim anne arkadaşlarım (Sema, Gamze, İpek) veya telefonla saatlerce konuşabileceğim Erdal, Bahar, Elvan (Kardeşim).

5. Yazılarıma yorum bırakan tatlı insanlar, misal:

  1. ''Elif hanim egirdir de çok güzeldir.Biz ordaydik.Ben sizin sessiz takipçinizim.
    her yazınızı heyecanla bekler okurum.
    sizden çok şey öğrendim ogreniyorum. Bence biz de onceki hayatlarimizda tanisiyorduk:)Cok Tesekkur ederim bu vesileyle:))
    YanıtlaSil

Etiketler: ,