Eren 9 Aylık



Kara kuzum 9. ayında neler yapıyor?

-Alt 2 dişi dışında diş yok henüz.
-Bumbo'dan bir ayağını yere dayayarak çıkmayı ve yere inmeyi başarıyor.
-Yüzüstü koyduğumuzda emekleyecek gibi hareketler yapıyor.
-İkinci uçak seyahatini 27 mayıs salı ve 1 haziran pazar günlerinde gerçekleştirdi. Rahat, sakin yolculuklar oldu. Bol bol emdi. Yaşasın meme:)
-Babannede keyfi yerinde olmasa da çok zorlanmadık. Genelde emerken uyudu. İlk düğününe katıldı. Bol bol kucak gezdi. Sevildi, öpüldü.

-Ek gıda hala sınırlı. Aptamil, anne sütü ağırlıklı. GDO söylentisinden sonra HİPP kaşık maması aldık. Bir-iki öğün ondan alıyor. BLW olayımızı boşladık biraz.
-Uykular perişan. Gündüz uykuları 40 dakika civarında. Ne yaparsam yapayım uykusuna devam ettiremiyorum.Geceleri bazen 3 saatte bir uyansa da sıklıkla daha kısa aralıklarla uyanıyor. Zombi modu devam dolayısıyla bende. Uyku konusunda mutlaka harekete geçmeliyim diyorum ,diyorum da yaz geldi.Haziran sonuna kadar misafir var. İzin almam imkansız. Ne yapıcam bilmiyorum.
-Addaa, da da gibi sesler çıkarıyor.
-Yürüteçle bütün evi geziyor ve bez kutusunu çekip yere düşürebiliyor. Sarkan masa örtüsü gibi tehlikeli noktalara dikkat zamanımız geldi.

Video koymalıyım, resim değil. O kadar hızlı büyüyor ki, ancak videolara bakarak inanabiliriz bir zamanlar bebek olduğuna.

Etiketler: