Emre 7 Yaşında

7 yaş doğumgünü

Bu sene iki kutlama yaptık çünkü eşim 25 nisanda bir kaza geçirdi . Onu ziyaret etmek için Hatay'dan ve Düzce'den ailelerimiz gelince ilk kez kocaman bir kutlama yapma fırsatı doğdu. Eşimin genel durumu iyi olunca 7 mayıs pazar günü evde hep beraber bir pasta kestik. 7 yıldır ilk kez Emre'nin babaannesi, büyük teyzesi, halası, eniştesi, minik kuzeni ve amcası bizimle idi.

Herhangi bir tema belirlemeden particim isimli dükkana daldım ve altın rengi kocaman 7 sayısını alınca , neden her şey altın rengi olmasın dedim. Yıldızlı masa örtüsü, konfetiler, tabaklar, mumlar derken sonuç pek güzel oldu.


aslan kaya bitez



http://ruzgarsmummy.blogspot.com.tr/
Pastamız 4 yıldır olduğu gibi Rüzgarın Annesi Beyhan'dan. 

İkinci kutlamayı da Aslan Kaya kafede arkadaşları ile yaptık. Yeni sınıfıyla henüz kaynaşamadım, 3 kişi çağırdım sadece. Eski arkadaşlarıyla buluşmaktan çok hoşlandı.

11 mayıs perşembe 16:00 gibi gittim. Herşey onlara ait olduğundan (süsleri bir gün önce götürdüm) çayımı alıp kitap okudum:). Çok da iyi oldu.

Güzel kirpikli oğlum yedi yaşını doldurdu. Hayatımıza bol bol neşe, gözyaşı, keyif, soru ve cevap getirdi. Ömrü uzun ve keyifli olsun.

Notlar:

Sevdiği kitaplar : Bayan hıçkırık ve küçük pırt, mini ev köpeği olma rehberi, hayta, arkadaşım aşçı

Yemekler: Mantı, pizza, sosisli börek, patates dolması

Vaktini nasıl geçiriyor? Malesef en çok ekranla oyalanıyor. Roblox, minecraft ve bilumum videolar favorisi. Yapbozmuş, legoymuş, hiç ilgisi yok.

Okulda ilk yılı sorunsuz geçti sayılır. Öğretmenini seviyor ve çekiniyor. İçe dönük. Yankı, Kuzey, Ada ismi geçen arkadaşları.

Eren'le nasıl? İkna konusunda çok iyi. Eren'i tatlılıkla razı edebiliyor. Tahtını koruma savaşı sonsuza kadar devam edecek elbette. Eren abisinden cidden korkuyor, tabletine elini sürmüyor. Birlikte dans ediyor, video izliyor, aynı ''map''a girerek oyun oynuyor ve kavga ediyorlar.

Büyüyorlar sevgili günlük, hızla ve acımasızca..Şükürler olsun..


Etiketler: , ,